fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Nu söker vi en säljare som ska jobba med försäljning av cirkulärt producerade produkter för jordförbättring och kalkning på den svenska lantbruksmarknaden. Hos Soilfood får du frihet under ansvar och du blir en viktig del i vårt svenska team.

Om oss

Soilfood är en finsk koncern med som nyligen påbörjat sin etablering i Sverige. På vår hemmamarknad i Finland är vi ett etablerat varumärke och våra produkter används redan av tusentals finska bönder. De håller en hög kvalitet och har bevisat god effekt.

Om jobbet

Som säljare hos Soilfood har du tydliga mål och arbetar med frihet under ansvar. Du planerar själv ditt arbete dag för dag. Bakom dig finns en organisation som ger dig den stöttning och vägledning du behöver för att göra ett bra jobb. Du kommer att arbeta med rådgivande försäljning av våra cirkulärt producerade kalkprodukter och jordförbättringsprodukter.

Önskad bakgrund och kompetens

Vi söker dig som har god kännedom om lantbruk och olika gårdars behov. Du kanske har erfarenhet från din utbildning, arbete eller från din egen gård. Att du har en gedigen kompetens är viktigt för att du ska kunna bygga förtroende och skapa varaktiga kundrelationer.

Soilfood sätter alltid kunden i centrum. Vi säljer individuella koncept och det viktigaste är att hitta de bästa lösningarna för kunden. Har du rätt typ av bakgrund kommer detta falla sig naturligt för dig, eftersom du förstår lantbrukarens behov.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av direktförsäljning sedan tidigare och att du trivts och presterat bra i den rollen. Soilfood vill växa, så att kontakta nya kunder är en stor del av arbetet.

Det här är en roll som kräver en stor portion eget driv och initiativförmåga. För att du ska trivas krävs att du kan hantera din egen tid och lägga upp ditt eget arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Samtidigt behöver du vara en lagspelare som kan jobba prestigelöst tillsammans med vårt övriga säljteam i Sverige och supportfunktionerna i Finland.

Vad vi erbjuder

Som säljare hos Soilfood blir du en del i ett företag som arbetar för att förbättra förutsättningarna för lantbrukare genom produkter som tar hand om och värnar vår åkermark. Alla våra produkter är cirkulärt tillverkade för en långsiktig hållbar livsmedelskedja, men som ger också ett bevisat gott resultat. Vi jobbar utifrån ett beprövat koncept som vi nu vill sprida även till Sverige. Bakom dig finns alltså ett team av skickliga kollegor, inklusive Soildfoods egen forsknings och utvecklingsavdelning.

Om du är rätt person kan vi erbjuda ett konkurrenskraftigt anställningspaket och ett självständigt arbete med stor flexibilitet. Om du delar våra värderingar är detta ett meningsfullt arbete på ett företag där utveckling och hållbar innovation är en naturlig del av företagskulturen.

Dela

Läs även