fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Soilfoods Kvalitets- och miljöpolicy täcker all verksamhet både inom Soilfood och i hela verksamhetskedjan. Soilfoods strävan är att förbättra verksamheten kontinuerligt och nyckeln till detta är uppföljning och mätning av såväl kvalitet som miljösynpunkterna. Våra värderingar utgör grunden till vårt kvalitets- och miljöledningssystem och de fastställer riktningen för allt vi gör.

Vår verksamhet följer principerna för hållbar utveckling: Vi strävar efter att trygga tillräckliga resurser även för kommande generationer. Vi minskar industrins utsläpp och förbättrar åkermarkernas kulturtillstånd med produkter av hög kvalitet som är säkra och miljövänliga. Med hjälp av högklassig forskning lanserar vi nya lösningar som förbättrar åkermarkens kulturtillstånd och besparar naturresurser på marknaden. Vår verksamhet och våra produkter är baserade på verifierade fakta.

Soilfoods anställda är motiverade experter. De förstår betydelsen av högklassig verksamhet och vet vad kvalitet innebär i deras arbete samt vilka miljösynpunkter som ska tas hänsyn till i arbetet. Soilfoods ledning har förbundit sig till kontinuerlig utveckling av verksamheten och skapar förutsättningar för verksamhet av hög kvalitet. För oss är förbättringen av jordmånen, klimatet och vattendragen en hjärtesak.

Eljas Jokinen
VD Soilfood Oy