fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Som partner utgår vi från att vårt samarbete genererar antingen besparingar eller en ökad lönsamhet för våra kunder. Vi är experter inom återvinning av livsmedelsindustrins sidoströmmar.

Vi erbjuder industrin den makroekonomiskt mest kostnadseffektiva lösningen för återvinningen av sidoströmmar. Tillsammans gör vi återvinning av sidoströmmar mer lönsam.

Återvinning av industrins sidoströmmar som gödsel minskar CO2-ekvivalentutsläppen, eftersom man använder återvunnen gödsel för att ersätta fossilt konstgödsel. Till våra kunder rapporterar vi årligen de utsläppsminskningar som samarbetet genererar.

Tjänster för livsmedelsindustrin.

Vi är en utvecklande och långsiktig partner: vi planerar långsiktiga lösningar för återvinning av sidoströmmar och vi utmanar våra kunder att vidareutveckla sina processer. Vårt gemensamma mål är att öka sidoströmmens värde: sidoströmmens värde fastställs av näringsmängden i den. I det här arbetet erbjuder vi kompetens inom livsmedelsindustrins processer och vår erfarenhet inom återvinningen av livsmedelsindustrins sidoströmmar.


Intresserad?

Vill du höra mer?

Robert Roos

Ansvarig Industriella Tjänster

Mattias Gustafsson

VD, Soilfood Ab

Eljas Jokinen

VD, Soilfood Group


Kundnöjdheten är i toppklass

Av kunderna inom industritjänster bedömer 76 procent att samarbetet med Soilfood hjälper dem nå målen för sin affärsverksamhet. NPS-värdet på 48 (2021) beskriver hur sannolikt det är att våra kunder rekommenderar oss.


Referenser


Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.