fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Som partner utgår vi från att vårt samarbete genererar antingen besparingar eller en ökad lönsamhet för våra kunder.

Inom kemi-, gruv- och metallindustrin uppstår det dagligen sidoströmmar som kan återvinnas som gödsel och jordförbättringsmedel inom jordbruket. Vi förstår våra industrikunders processer på en teknisk enhetsnivå. Detta gör det möjligt för oss att identifiera möjligheter till återvinning av sidoströmmar för att skapa mervärde.

Soilfood tar ansvar för återvinnandet av sidoströmmen från industrin ända från uppkomsten och ger en garanterad avsättning åt sina industrikunder. Vi tar ansvar för kvalitet och vi kan producera hela lagrings- och leveranskedjan som en tjänst.

En utvecklingsvänlig partner som känner till processerna inom industrin

Vi är en utvecklande partner för industrin. Vi förstår enhetsprocesserna förknippade med förädling av sidoströmmar. Dessutom känner vi till egenskaperna för råvaror inom industriella processer och deras inverkan på sidoströmmens kvalitet och återvinningsmöjligheter. Denna tekniska kompetens kombinerar vi med agronomiskt kunnande.


Intresserad?

Vill du höra mer?

Robert Roos

Ansvarig Industriella Tjänster

Mattias Gustafsson

VD, Soilfood Ab

Eljas Jokinen

VD, Soilfood Group


Kundnöjdheten är i toppklass

Av kunderna inom industritjänster bedömer 76 procent att samarbetet med Soilfood hjälper dem nå målen för sin affärsverksamhet. NPS-värdet på 48 (2021) beskriver hur sannolikt det är att våra kunder rekommenderar oss.

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.