fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Ansökningstiden är avslutad! Soilfood är ett snabbväxande företag inom cirkulär ekonomi som grundades i Finland 2015. Soilfood förädlar industrins sidoströmmar till högklassiga gödslings- och jordförbättringsmedel. Det görs med hög industriell och agronomisk kompetens, Soilfood arbetar både med produkterna och rådgivning kring dessa. Målsättningen är att är att höja skördenivåerna, förbättra jordens långsiktiga bördighet och samtidigt minska industrins miljöpåverkan.

Soilfood ska nu etablera sig på den svenska marknaden och söker en Regionansvarig för den svenska verksamheten.

Potentialen för den svenska verksamheten är stor och man förutspår en snabbt tillväxt de närmaste åren, såväl omsättningsmässigt som organisatoriskt. Rollen innebär ett aktivt försäljningsarbete till ledande lantbrukare, tillhandahållande av logistiklösningar och rådgivning kring produkterna. Soilfood har mycket goda kontakter med industrin i Sverige och har säker och långsiktig tillgång till material.

Soilfood erbjuder en god utbildning om produkterna dess användningsområden och Du kommer att ha hela Soilfood-teamet bakom dig som en resurs i arbetet.

Vi tror att du har:

Vi ställer stora krav på social kompetens och ett affärsmässigt sinnelag. Tjänstens placering är flexibel.

Vill du arbeta i en framtidsbransch, med miljömässigt och ekonomiskt mycket intressanta produkter, samtidigt som du har stora möjligheter att själv styra din vardag så är du välkommen med din ansökan.

Vad vi erbjuder dig:

🌎  Möjlighet att bygga en mer hållbar värld
😊  Meningsfullt jobb
🏡  Intressanta uppgifter
😊  Flexibel arbetstid
🚀  Växande företag 
🤩  Motiverat team

Mera information:

Om företaget finns på www.soilfood.se

Denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Fredrik Lundén, för frågor kontakta Fredrik på 0767-646583.

Vi vill ha in din ansökan snarast dock senast 10/1 den skickas till lunden.rekrytering@gmail.com


Dela

Läs även