fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Vi vill göra allt på bästa möjliga sätt— för industrin, jordbruket och jorden. Det är erbjudandet till våra kunder. Nu söker vi en FÖRSÄLJNINGSCHEF MOT INDUSTRIN för att förstärka vår säljorganisation i Sverige.          

Soilfood skapar högklassiga jordförbättrings- och gödningsprodukter av industrins sidoströmmar. Under 2021 förädlade vi över 300 000 ton industriella sidoströmmar till värdefulla jordbruksförnödenheter bara i Norden. Våra tjänster för att hantera sidoströmmar nyttjas av några av världen ledande bolag inom skogsindustrin, livsmedelsindustrin och energiindustrin. Vi är ett prisvinnande tillväxtbolag som skapar koldioxidnegativ cirkulär ekonomi — här, idag och i den dagliga verksamheten.

Vi har en ambitiös strategi för internationalisering och tillväxt. För att stärka vår försäljning mot befintliga och potentiella kunder i Sverige söker vi nu en försäljningschef mot industrin. Industriförsäljning är motorn som driver vår tillväxt — och vi vill ha dig med ombord!

Din bakgrund kan finnas inom försäljning eller som specialist. Det viktiga är att du glänser i kundmötet, drivs av att hitta värdeskapande lösningar för kunden och är en utmärkt förhandlare. Du kan försäljning och hur man bygger långsiktiga samarbeten som är lönsamma för alla parter.

Soilfood kombinerar kunskap inom industriella processer med agronomisk know-how, effektiv logistik och framåttänkande R&D. Därav förväntar vi oss inte att du ska kunna allt som finns att veta om cirkulär ekonomi eller industriella sidoströmmar, men vi garanterar dig en grundlig introduktion och support från erfarna kollegor. Som försäljningschef mot industrin kommer du också att arbeta i nära samarbete våra operativa enheter och team.

Detta är en ny tjänst inom Soilfood då företaget är i en fas som präglas av snabb organisk tillväxt. Som vår första försäljningschef på den svenska marknaden kommer du att få möjlighet att utveckla rollen tillsammans med den befintliga organisationen och det finska moderbolaget. Hos Soilfood är alla roller viktiga och bidrar till hela företagets framgång. Nu är precis rätt tillfälle att hoppa på tillväxtresan!

Rollen som försäljningschef mot industrin innebär resor inom Sverige för att träffa kunder samt enstaka besök hos huvudkontoret i Finland. Soilfood har idag inget permanent kontor och allt arbete sker på distans. Det innebär att du har stor frihet att arbeta från hela Sverige och var som passar dig bäst. Som försäljningschef mot industrin kommer du att vara anställd av Soilfood AB där du handleds av Country Manager och rapporterar till Vice President of Industrial Sales.

Vad Soilfood erbjuder dig

Skicka in din ansökan senast den 30 april 2022 till någon av nedanstående till lunden.rekrytering@gmail.com. Rekryteringen sker i samarbete med Lundén rekryteringar och intervjuer sker löpande.

Känns detta som du? I så fall, tveka inte att höra av dig för att få veta mer!

Ingrid Bechtel
Country manager
Telephone 0703-118199
ingrid.bechtel@soilfood.se

Lundén rekryteringar
Fredrik Lundén
Telephone 076-7646583
lunden.rekrytering@gmail.com

Dela

Läs även