fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Det finns inget alternativ: framtiden måste vara cirkulär. Vi söker dig som vill bli vår nästa produktionsansvarig och en nyckelspelare i vårt arbete att förändra världen genom ekonomiskt och miljömässigt hållbara lösningar för cirkulär tillverkning.

Om oss

Soilfood samlas in biprodukter från industrier och omvandlar dem till kalk, gödsel och förnybara råvaror. Vi skapar produkter som används inom jordbruket och andra industrier och på så sätt återför vi material som annars skulle gått förlorade för världen och belastat miljön. På så sätt hjälper vi industrier och lantbrukare att minska koldioxidutsläppen och samtidigt göra bra affärer. Det är bra för kunderna, för planeten och för oss.

Sedan vi startade 2016 har vi tagit hand om mer än en miljon ton industriella sidoströmmar. På så sätt gör vi skillnad, varje dag.

Om jobbet

Som produktionsansvarig ansvarar du för hela kedjan från upphämtningen av råmaterial hos våra industrikunder, produktionsplanering och bearbetning, till distributionen ut till våra lantbrukskunder. Du kommer också att ansvara för inköp av logistiktjänster kopplat till produktion och distribution samt genomföra våra kvalitetskontroller.

Det här är alltså en ganska bred roll som framförallt kräver stor erfarenhet av praktiskt arbete, men som också kräver en förmåga att skapa ordning, struktur och tillförlitlighet i en verksamhet som ska växa. För rätt person finns möjligheten att på sikt ta på sig rollen som produktionschef.

Önskad kompetens och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från praktiskt arbete inom jordbruk, logistik eller produktionsplanering och som är en praktisk problemlösare.

Vi behöver dig som ser värdet av struktur och ordning som en förutsättning för att flexibelt kunna möta kundernas behov. Som produktionsansvarig kommer du att stå i direkt kontakt med våra kunder och vi ser gärna att du har en trygg och säljande personlighet och en god känsla för service. På Soilfood är vi ödmjuka inför våra kunders önskemål och gör allt vi kan för att leverera det de behöver, när de behöver det, även när det kräver extra stor flexibilitet från vår sida.

För att lyckas i rollen krävs att du är praktiskt lagd, lösningsorienterad och inte rädd för att ta egna initiativ. Du behöver kunna se helheten i verksamheten utan att missa viktiga detaljer.

Vi fäster stor vikt vid god kommunikations- och samarbetsförmåga både externt och internt.

På Soilfood förstår vi alla affärer och drivs av att med miljön i fokus skapa bra sådana för alla inblandade.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete med extraordinära möjligheter att göra skillnad. Vart du bor är inte det viktigaste för oss utan vad du kan och vill lära dig men fram vilket engagemang du har för att driva saker framåt. Har du det kan din placering bli där du vill att den ska vara.

Tillsammans med industri och bönder byter vi ut jungfruliga råvaror mot återvunna, snabbt och i stor skala.​ Ditt arbete som produktionsansvarig har därför potential att göra stor skillnad.

Soilfood har vi en platt organisation och en kultur som präglas av samarbetsvilja och prestigelöshet där vi alla drivs av en gemensam målbild. I den mån det passar verksamheten kan du anpassa dina arbetstider efter eget tycke.

Om du har lämpliga kvalifikationer och vill ha ett arbete där du varje dag bidrar till en bättre framtid, då är det här ett jobb för dig!

Din ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till VD Mattias Gustafsson till email mattias.gustafsson@soilfood.se senast 14 juni 2024. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande, och om vi hittar rätt kandidat kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan!

Let’s grow. Together.

Mattias Gustafsson

CEO, Soilfood Sweden Ab

+46 706 874 111
mattias.gustafsson@soilfood.se

Dela

Läs även