fbpx
Hoppa till sidans innehåll

Visa vägen mot den cirkulära framtiden

Möjligheten att växa är grunden till allt liv. Och för att överleva på lång sikt måste vi se till att saker växer hållbart. Det var därför vi startade Soilfood.

Det finns inget alternativ: framtiden måste vara cirkulär. För att nå dit behöver vi göra det enkelt för människor att ställa om. Inte minst jordbruket och våra stora industrier. Möjligheten att bidra till en bättre framtid är det viktigaste skälet för oss att arbeta på Soilfood. Att varje dag se förändringen vi åstadkommer är den största belöningen. Ta chansen att följa med på vår resa – och leda vägen in i den cirkulära framtiden.

Så vad gör vi?

Vi samlar in biprodukter från industrier och omvandlar dem till kalk, gödsel och förnybara råvaror. Produkter som vi sen ser till att de återanvänds av jordbruket och andra industrier. På så sätt hjälper vi både industrier och lantbrukare att både minska koldioxidutsläppen och öka affärsmöjligheterna. Samtidigt. Det är bra för kunderna, för planeten och för oss.

Sedan vi startade 2016 har vi tagit hand om mer än en miljon ton industriella sidoströmmar. På så sätt gör vi skillnad, varje dag.

Som medarbetare på Soilfood blir du del av ett innovativt, växande företag som leder vägen för den cirkulära ekonomin. Ett företag där driv och engagemang går hand i hand med omtanke om planeten och varandra, där vi skapar framtida innovationer med händerna i jorden.

Gå med i vinnarlaget, för en bättre framtid

Att arbeta för den cirkulära framtiden kräver hårt arbete och blicken mot horisonten. Ska omställningen kännas enkel måste våra lösningar vara affärsdrivande för både oss och våra kunder.

Hos oss är det högt i tak, även om organisationen är platt. Vi värderar samarbete, prestigelöshet och en god kommunikationsförmåga högt, för det är så vi bäst tar tillvara allas kapacitet och kompetens. Vi säljer våra produkter och tjänster genom att vara oss själva och genom att vara transparenta och trovärdiga.

På Soilfood är du del av ett vinnande lag. Vi växer stadigt, och vi gör det genom att arbeta både innovativt och jordnära – smart, drivet och med stort engagemang.  Det här är en arbetsplats som passar dig som tycker om att hitta lösningar, ta initiativ, forma ditt arbete och ta stor eget ansvar inom ramarna för din yrkesroll.

Var en pionjär. Gå med i det vinnande laget. Välkommen till Soilfood. Mer om Soilfood ->

Lediga tjänster

Om vi har några lediga tjänster ute just nu så hittar du dem här nedanför, men du kan också skicka in en öppen ansökan om du tror att du har en profil som passar hos oss. Bifoga i så fall ditt CV och berätta om vem du är och vilken typ av tjänst som intresserar dig!